Retourneren of ruilen

Herroepingsrecht

De Wet Kopen op Afstand geeft iedere consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘bedenktijd’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van reden mits het product niet gebruikt/ beschadigd is..

 Regels

Ben je niet tevreden dan kun je een product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan SHSA Trading B.V. retourneren. Producten die beschadigd, incompleet of gebruikt zijn, komen niet voor restitutie in aanmerking. De kosten en het risico van het retourneren zijn voor rekening van de klant.SHSA Trading B.V. is verplicht om binnen 30 dagen de bedragen terug te betalen die reeds door de consument betaald zijn, exclusief de verzendkosten voor het retour sturen van het product. 

Als je bestelling nog niet is verzonden.

Zolang je bestelling nog niet verpakt en/of verzonden is, kun je de bestelling annuleren door een email te sturen aan @SHSA Trading B.V

Indien uw bestelling al is verzonden.

Zodra je de bestelling hebt ontvangen dien je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling ShSa B.V. op de hoogte te brengen door middel van het sturen van een e-mail naar @SHSA Trading B.V en vervolgens de bestelling binnen 14 dagen retour te sturen. Zodra SHSA Trading B.V. de retourzending heeft ontvangen wordt het bedrag teruggestort op je bankrekening .

Je mag een product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

  • Je ons actief informeert over u voornemen om product(en) binnen de overeengekomen periode te retourneren.
  • Je het product niet gebruikt hebt en er geen zichtbare schade of duidelijke tekenen van gebruik op het product zichtbaar zijn.
  • Het product, inclusief eventuele onderdelen, in dezelfde staat wordt geretourneerd.
  • Het verpakkingsmateriaal 100% in orde is.
  • Indien producten door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd zullen wij het te crediteren bedrag verminderen.

Je kunt geen product retourneren binnen het herroepingsrecht indien:

Je de bestelling weigert of niet duidelijk aangeeft dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht binnen de overeengekomen periode zal de bestelling niet alleen in rekening worden gebracht, maar ook alle bijkomende kosten die ShSa B.V. moet maken in verband met de transactie.

Producten die door gebruiker of onderweg terug naar ons zijn beschadigd.